Zelf eten halen / boodschappen doen of toch laten bezorgen?

Je kent ze wel, van die bezorgers die zonder op te letten jou afsnijden of zo’n bezorgbusje van de Albert Heijn, die even aan de kant staat om een bestelling te bezorgen tot aan de deur van de klant. Zelf werk ik bij een restaurant en daar bezorg ik onder andere. Ik moet wel eerlijk zijn, dat wanneer ik aan het bezorgen ben, ik soms dingen doe, waarbij ik achteraf denk dat het niet zo slim was en voortaan beter niet meer kan doen.

Buiten dat ik bezorg, bestel ik zelf af en toe ook eten. Meestal in situaties waar in ik met mijn vrienden thuis ben en geen zin heb om naar buiten te gaan, dan gaan we meestal voor een lekkere kapsalon, pizza of een hamburger, heerlijk toch. Het wordt tot aan je deur bezorgd. Vroeger gaf ik niet altijd fooi aan de bezorger, maar nu ik zelf een bezorger ben en weet hoe vervelend bezorgen kan zijn of hoe irritant sommige klanten kunnen zijn, geef ik nu altijd wat extra’s aan de bezorger.

Boodschappen bestellen heb ik eerlijk gezegd nog nooit gedaan en of ik dat ooit een keer ga doen? Denk het niet. Maar je weet het nooit natuurlijk. Als het niet anders kan, dan is de kans veel groter dat het nodig is.