Cadeaus & Inspiratie

Categories:

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand, maar heb je geen idee wat je die persoon moet geven? We begrijpen je volledig. Bekijk hier bij bruistablet.eu hoe wij jou kunnen helpen en laat je door ons inspireren om het beste cadeau te vinden.

  1. Gucci Bamboo 75 ml – Eau de parfum – for Women – Gucci Bamboo is een geur die gelanceerd werd in het voorjaar van 2015. Deze geur is vrouwelijk en straalt zelfvertrouwen uit.
  2. De Bijenkorf cadeaukaart – 50 euro – De Bijenkorf Cadeaukaart is dé cadeaucard van de Bijenkorf. Deze card is een cadeaubon in de vorm van een creditcard. De kaart is te besteden in ieder filiaal en op elke afdeling van de Bijenkorf.
  3. Nationale Bioscoopbon – 50 euro – De cadeaukaart is  in een keer of in delen te besteden bij de bioscoop.
  4. Calvin Klein CK IN2U 100 ml for Men – en spontaan en sexy parfum. Een frisse combinatie van limoen en een gin kick met muskusnoten. Top: Citroen en Tomatenblad. Midden: Piment en Cacao. Basis: Vetiver, Ceder en Witte Muskus.
  5. Gekleurde ballonnen – Zakje met 50 ballonnen in verschillende kleuren. De ballonnen hebben ieder een formaat van ongeveer 27 cm.