Speelgoed & Hobby

Categories:

Voor alle leeftijden zijn er spelletjes te vinden, in alle genres en soorten. Hierbij helpen we je een handje.

  1. De Kolonisten van Catan Basisspel – Vernieuwde editie van het bekende handelsspel de Kolonisten van Catan. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!
  2. Gear2Play Focus – Drone – Vliegen met de nieuwe Focus drone van Gear2Play geeft vliegen en tegelijkertijd foto’s en video’s maken een compleet nieuwe dimensie! De Focus is dan ook geschikt voor zowel binnen als buitenshuis vliegen.
  3. Escape Room The Game – Gezelschapsspel – In dit uitdagende en onvoorspelbare bordspel los je samen een mysterie op door te zoeken naar verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Je hebt hiervoor slechts 1 uur de tijd, gebruik die tijd goed! De Chrono Decoder telt af van 60 naar 0, zorgt voor de benodigde sfeer en geeft af en toe cryptische aanwijzingen. Hebben jullie binnen 60 minuten de juiste code gevonden om bijvoorbeeld te ontsnappen uit de gevangenis, de atoombom te ontmantelen of het virus te stoppen, dan win je gezamenlijk het spel! Dit vereist echt teamwork en goede communicatie maar ook vindingrijkheid, creativiteit, logisch nadenken en aandacht voor details. Want niet elk raadsel, code of aanwijzing is zomaar eenvoudig te vinden en te interpreteren…
  4. Monopoly Classic – Bordspel – een klassieker en altijd spattert het gezelligheid er van af als je het speelt. Je kan hier groot door straten,hotels en huizen. Dat is ook je doel.
  5. Storm Outdoor Soccer Table F2 – Daag je vrienden uit en ontdek wie de beste is met tafelvoetbal.