Computer & Elektronica

Categories:

Een computer of een elektronisch gerelateerd product koop je niet in een paar tellen. Je betaalt er een behoorlijk bedrag voor en je wilt het zeker weten dat je kwaliteit in huis haalt. Daarvoor ben je op het juiste adres.

  1. Acer Aspire ES1-523-21UQ – Laptop – Voor een een laptop van 2,4 kg is hij makkelijk mee te nemen voor onderweg.  De lapot beschikt over een HD beeldschermresolutie, aangestuurd door een AMD Radeon R2 videokaart. De opslagcapaciteit van de HDD bedraagt 500 GB. Als besturingssysteem is Windows 10 geïnstalleerd.
  2. Apple iPhone 7 – 32 GB – Zwart – Bij de iPhone 7 staat verbetering centraal. De camera is nu nog beter door het gebruik van nieuwe camerasystemen. Door de krachtige A-10 Fusion Chip is de iPhone 7 twee keer sneller en gaat de batterij langer mee. Het Retina HD scherm is nog helderder en kleuren zien er levensecht uit. Het nieuwe stereospeakersysteem zorgt ervoor dat de iPhone 7 meer geluid produceert en een groter bereik heeft. Om dit alles compleet te maken is de iPhone 7 stof- en waterbestendig gemaakt, zodat jij met jouw iPhone alles doorstaat.
  3. Sony Bravia KDL-40WD650 – Een levensrecht beeld dankzij Full HD resolutie. Een 200Hz Motionflow XR voor een vloeiend beeld. Mooi slank en strak, een aanwinst voor elke kamer.
  4. Canon EOS M10 + 15-45mm IS STM – Zwart –  De camera is geschikt voor alle typen fotografie. Door het 180 graden kantelbare scherm is de camera ideaal voor zelfportretten. En dankzij de ingebouwde Wifi en NFC is het zeer gemakkelijk om je foto’s te delen met vrienden en familie. Buiten dat allemaal zit het er ook stijlvol uit,
  5. Sonos PLAY – Het geluid is diep en glashelder. Iedereen kan het makkelijk
    met eigen wifi-netwerk verbinden. Extra kastje is niet nodig. Iedereen kan hem installeren met 1 druk op de knop. Gemakkelijk te bedienen via Sonos app.
    Muziek streamen via Spotify, ITunes en internetradio is mogelijk.