Dier

Categories:

Heb je of krijg je binnenkort een hond, kat, konijn, cavia, hamster, vogel, kippen, reptiel of een paard? Dan heb je al snel geleerd dat ook hier de liefde door maag gaat of dat ze juist graag hun eigen gang gaan. Hierbij is het zeer verstandig om de juiste middelen voor te hebben. En daarbij helpen we je graag.

  1. Scruffs Chester Hondenmand – Met dit superzachte bed haalt u een heerlijke ligplaats voor uw viervoeter in huis. Het Scruffs Chester Box Bed is gemaakt uit één stuk voor optimale ondersteuning en een verhoogde duurzaamheid tijdens het wassen. Voorzien van een anti-slip onderzijde wat er voor zorgt dat het niet gemakkelijk kan verschuiven. Het bed is te reinigen in de wasmachine.
  2. Royal Canin Selection Croc – Hondenvoer –  Selection Croc van ROYAL CANIN® bevat alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft.
  3. Imac Reismand Linus – Imac reismand Linus met metalen deur, handvat en vele ventilatiegaten. De reismand is geschikt voor het vervoeren van katten, kleine honden en konijnen.
  4. Ferplast Kooi Hamsterkooi – De Ferplast Olimpia hamsterkooi is de ideale kooi voor je dier. De kooi wordt geleverd inclusief leuke accessoires zoals een loopwiel, een nestje en ladders. Bevat ook een drinkbak en drinkfles. Doordat je de voorkant van de kooi gemakkelijk kunt openen, is deze gemakkelijk schoon te maken!
  5. Beeztees Serpa Krabpaal – en mooie afgewerkte krabpaal, genaamd Serpa Krabpaal, met een extra hoge sisalstam van 90 cm, inclusief een speeltje aan een elastiek. Katten vinden het prettig om zich uit te rekken wanneer ze aan de paal willen krabben, dus biedt deze extra hoge paal uitkomst.