Baby, Kind & Mama

Categories:

Wil je weten wat je allemaal nodig hebt wanneer je je eerste kindje verwacht? Hier vind je wat je nodig hebt voor je baby, peuter of tijdens je zwangerschap.

  1. Noukie’s – Boxpak Velours – Lichtgrijze pyjama voor baby’s uit velours met de oortjes en glimlach van Nouky. Uit de Mix & Match-collectie.
  2. Luvion Easy – Babyfoon met camera – De Luvion Easy is de no-nonsense babyfoon met camera van het kwaliteitsmerk Luvion en bied je complete gemoedsrust. Alle essentiële functionaliteiten zijn in deze babyfoon verwerkt en zorgen ervoor dat het de prestaties levert die je van een premium merk mag verwachten. Bovendien is de Luvion Easy op kieskeurig.nl het best beoordeeld en heeft de titel best reviewed gekregen. De Luvion Easy installeer je binnen een minuut, werkt intuïtief en is eenvoudig in gebruik. Deze parelwitte Luvion Easy is een babyfoon met oog voor design én kwaliteit.
  3. Wipstoel Baninni Bouncer Nina Minna – Coffee – Deze lichtgewicht Bouncer van Baninni wordt compleet geleverd met speelboog. Je kleine wordt gekalmeerd met zachte trillingen en 12 verschillende melodieën. Het zitje is comfortabel in 2 posities verstelbaar. De bekleding van deze bouncer is afneembaar en wasbaar. De bouncer is geschikt voor kinderen van 0-9 kg.
  4. Maxi Cosi Stella – Kinderwagen – Sparkling Grey – 2015 – Het maakt weinig uit of je in de stad wandelt, door smalle gangpaden en in kleine liften moet of een boswandeling maakt. Met de Maxi-Cosi Stella kan het allemaal. Deze kinderwagen is een perfect verlengstuk van jezelf. Hij is smal (55 cm breed) en rijdt comfortabel dankzij de grote wielen die alle obstakels aankunnen. De baby ligt plat en goed beschermd, als in een perfecte cocon. Bij de Stella draait het om flexibiliteit en instelmogelijkheden. Gebruik hem vanaf de geboorte als kinderwagen of flexibel reissysteem.
  5. Maxi Cosi – Opvouwbare Reiswieg – Black Raven – 2015 – Eindeloos wandelen in comfortabele luxe. Vanaf de eerste dag voelt je baby zich heerlijk geborgen in deze schitterende inklapbare kinderwagenbak speciaal voor de Maxi-Cosi Mura en Stella kinderwagens.
    De inklapbare kinderwagenbak is extra ruim, je kind kan tot maar liefst 6 maanden genieten van alle gemakken zoals een dik matras en fleecedekentje.
    Regen of wind tijdens uitstapje? Lastig, maar geen probleem. De ruime verstelbare kap, regenhoes, dekje en zelfs een muggennet bieden onder alle weersomstandigheden bescherming.