Een voorbind dildo is een ware seksuele verrijking in de slaapkamer.

De liefde bedrijven met een voorbinddildo in het spel is een aparte positieve seksuele ervaring die het potentieel heeft om het seksleven van iedereen naar een hoger niveau te brengen. Ongeacht hoe je jezelf wilt identificeren of welk geslachtsdeel je bezit. Het betreft hier een dildo vastgemaakt aan een harnas.

Het wordt vaak gebruikt door het vrouwelijk geslacht die graag met hun vrouwelijke partner een goede seksuele relatie willen hebben waarbij penetreren met een voorbinddildo een aangename aanvulling is. Dit betekent overigens niet dat hetero-koppels geen seks beoefenen zonder voorbind dildo. Deze vorm van voorbind seks wordt ook wel ‘pegging’ genoemd, waarbij de vrouw een voorbind penis draagt en de man hiermee anaal penetreert.

Een welkome aanvulling of noodzaak?

De onvermijdelijk waarheid die iedereen graag achterwege laat is dat een man vaak eerder zal klaarkomen dan zijn partner. Vrouwen hebben nu eenmaal meer tijd nodig om een orgasme te bereiken dan een man, dit kan enorme problemen veroorzaken in de relatie tussen beiden. Een man die heel snel ejaculeert maakt het seksleven tot een grote teleurstelling.

Of je nu altijd al last van een te vroege zaadlozing hebt gehad of je zou graag willen dat ‘hij’ het wat langer volhoudt, een voorbinddildo biedt de mogelijkheid om door te gaan, zelfs na het hoogtepunt. Niet iedereen van de ‘oudere’ mannen heeft de kracht om direct na de ejaculatie direct door te gaan, maar met een voorbinddildo is iedereen in staat hun partner te plezieren tot het eind.

We zijn niet allemaal groot geschapen.

Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd ‒ is een uitdrukking die niet altijd opgaat. Als de man wat minder bedeelt is op de penisafdeling, kan het seksleven na verloop van tijd op een laag pitje komen te staan. Deze mannen willen de kans krijgen, maar zijn het niet in staat, om hun geliefde wat meer lengte of omtrek te geven. Een voorbinddildo is een geweldige manier om haar die ervaring wel te geven.

In tegenstelling tot andere seks hulpmiddelen geeft een voorbinddildo de drager de mogelijkheid om zijn partner in een bijna natuurlijke vorm te plezieren. Deze verandering heeft een positieve uitwerking op het seksleven, een aangename ervaring voor haar en opwindend voor hem.

Alles is voor de eerste keer nieuw.

Verwacht niet dat je met dit seks-hulpstuk direct bekwaam bent. Als het je eerste keer is zal het nieuw overkomen en zul je je misschien nerveus voelen. Probeer hem gewoon even aan te trekken en ga er even mee rond te lopen, dit om de spanning te breken. Bekijk hoe die het beste kan zitten, het moet uiteindelijk dienen als een krachtig verlengstuk van jou.

Wil je een voorbinddildo kopen kijk dan of deze gemaakt is van lichaamsveilig materiaal, zoals siliconen of roestvrij staal. Reinig met een milde, geurvrije zeep en water of een seks-toy-cleaner. Bestel vandaag nog in onze online sexshop om je relatie nieuw leven in te blazen.